Frosty’s omgetoverd: van ijs naar Poké Bowl

| Stan Waning

Uitbater Carlos Leeflang heeft ijssalon Frosty’s aan de Boulevard veranderd in een bar om Poké Bowls af te halen. Liefhebbers van het gerecht uit de Hawaïaanse keuken kunnen er vanaf vandaag terecht.

Leeflang – die eveneens eigenaar is van de Subway – opende Frosty’s in april als ijssalon, waar deze zomer vegan ijs werd geschept. Op 1 oktober gingen de deuren vanwege het koudere weer dicht. Omdat Leeflang het zonde vond om het pand maandenlang gesloten te houden, bedacht hij een ander concept. Een winkel om verse Poké Bowls af te halen. ‘Terwijl ik vier maanden geleden nog nooit van Poké Bowl had gehoord’, erkent hij.

Toch leek het hem een goed idee om het gerecht met sushirijst, groenten en fijngesneden kip of rauwe vis in het winterseizoen aan te bieden aan de Boulevard. ‘Dit is voor mij weer totaal iets nieuws, dus ik wil in eerste instantie vooral bekijken hoe het bevalt, als het gaat om bijvoorbeeld openingstijden. We zijn voorlopig van maandag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot 20.00 uur geopend. Het idee is vergelijkbaar met de Subway. Een open bar waarin je zelf je gerecht kan samenstellen. Hopelijk weten veel studenten ons te vinden voor een verse maaltijd.’


Frosty’s Poke Bowl opent vandaag 16.00 uur aan de Boulevard.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.