Doe mee aan ons onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag!

| Redactie

Hoe vaak zie jij – als student of medewerker van de UT – grensoverschrijdend gedrag gebeuren? Heb je daar persoonlijke ervaringen mee? Wat doe je daaraan? Met deze enquête wil U-Today grensoverschrijdend gedrag op de UT in kaart brengen.

We hebben jouw hulp hard nodig bij het invullen van deze enquête, want met jouw input maken we het thema nog meer bespreekbaar op de UT. Wat zijn bijvoorbeeld jouw ideeën om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen en erop te reageren?

U-Today doet dit onderzoek in samenwerking met Newcom. Dit onafhankelijke bureau is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet aan de hoogste eisen qua beveiliging. Je kunt er zeker van zijn dat je antwoorden anoniem en veilig zijn. Nergens zijn antwoorden te achterhalen naar individuele personen. De resultaten van de enquête worden gebruikt voor journalistieke producties van U-Today. Je kunt ervoor kiezen om aan het eind je mailadres of telefoonnummer achter te laten, zodat we je eventueel kunnen benaderen met vervolgvragen.

Ook andere universiteits- en hogeschoolbladen doen momenteel soortelijk onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag. De uitkomsten zullen we zo spoedig mogelijk delen via onze kanalen.

Mocht je tijdens het invullen van de enquête negatieve gedachtes of gevoelens krijgen, voel je dan vrij om te stoppen. Het kan goed zijn om contact op te nemen met een vertrouwenspersoon hierover. Het Centrum voor Seksueel Geweld biedt hulp aan iedereen die een ongewenste seksuele ervaring heeft meegemaakt. Je kunt gratis en anoniem chatten of bellen met 0800-0188.

 

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.