Programma Winter Kick-In grotendeels fysiek

| Stan Waning

De Winter Kick-In, van 5 tot en met 12 februari, zal zoals het er nu naar uitziet grotendeels fysiek plaatsvinden. De Kick-In commissie verwacht tussen de 150 en 200 deelnemende masterstudenten.

Net als de vorige commissie leeft ook de huidige commissie van persconferentie naar persconferentie. Wat is er mogelijk? Kan alles fysiek doorgaan, of moet genoegen worden genomen met een online versie? Het maakt dat de commissie ook dit jaar meerdere scenario’s in het achterhoofd houdt. ‘Maar zoals het er nu naar uitziet, kunnen we bijna alles fysiek houden. Daar zijn we heel blij mee’, zegt voorzitter Esther Schakel.

Vlak voor Kerst maakte de commissie het thema voor dit jaar bekend: Take the Leap. Die bekendmaking zou met publiek plaatsvinden, maar op het laatste moment switchte de commissie naar een online voorstelling. ‘Daar moet je constant rekening mee houden. We verwachten dat we aan het huidige programma kunnen vasthouden, maar mochten de regels strenger worden, dan liggen er scenario’s klaar’, aldus Schakel.

Op zaterdag 5 februari trapt de commissie de Winter Kick-In ’s middags af. Ook zondag wacht een bomvol programma, waarna de maandag en dinsdag voor de faculteiten zijn ingepland. De movie night volgt een dag later, terwijl de donderdag als rustdag fungeert. Op vrijdag en zaterdag staan de laatste activiteiten op het programma. ‘De registratie is geopend. Masterstudenten kunnen zich tot een dag van tevoren inschrijven. We rekenen op zo’n 150 tot 200 deelnemers, een mooi aantal’, vindt Schakel. ‘We willen de deelnemers een zo goed mogelijk beeld van de campus en van de stad geven. We krijgen veel hulp van doegroep-ouders en bijvoorbeeld van BlueShell, Fanaat en ESN Twente, waar we heel blij mee zijn. Als commissie zijn wij er in ieder geval klaar voor. ’ 

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.