Enquête: hoe vergaat het jou sinds de coronacrisis?

| Redactie

Thuiswerken en online onderwijs. Het is de norm binnen het hoger onderwijs, sinds de uitbraak van de coronacrisis. Wij zijn nu drie maanden verder en langzaam versoepelen de strenge maatregelen. Toch mogen we nog niet zomaar terug naar de campus. U-Today wil graag weten hoe studenten en medewerkers zich daaronder voelen. Maakt het je lamlendig, of vaar je er juist wel bij?

Photo by: RIKKERT HARINK

Samen met onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy ontwikkelden wij daarom een enquête, die op meerdere universiteiten en hogescholen verspreid zal worden door de onafhankelijke media. Naast vragen of jullie mentale welbevinden, zijn we ook benieuwd naar jullie thuiswerk- en -studieervaringen. Wat waren de positieve en negatieve aspecten? Hoe verliep de communicatie met je leidinggevende of docent? Maar ook: wat mis je het meest aan onze campus?

In deze unieke tijden zijn wij heel benieuwd naar jouw beleving. We nodigen je van harte uit om deze (Engelstalige) enquête in te vullen. De resultaten publiceert U-Today in de eerste week van juli.

 

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.