Geld inzamelen voor Welkomhuis Twente

| Sandra Pool

In navolging van het succes van vorig jaar, organiseert cultuurkoepel Apollo in samenwerking met de Campus Company wederom een winterfair. Op donderdag 12 december zijn er kraampjes, muziek eten en drinken op de Boulevard voor de Bastille. Het goede doel is dit keer niet Serious Request, maar een regionaal initiatief. ‘Het Welkomhuis Twente’, laat Kaj Blokhuis van de Campus Company weten.

Het Welkomhuis wordt gebouw middenin in het natuurgebied Het Hulsbeek in Oldenzaal. De acht woningen vormen de accommodatie voor complete gezinnen, waarvan één of meerdere kinderen of één van de ouders een beperking hebben. ‘We zochten naar een klein, lokaal initiatief om te steuren’, zegt Blokhuis. ‘Twee weken terug zijn we langs geweest om te kijken en te praten en het sprak ons erg aan.’ Of de opbrengst van vorig jaar, een bedrag van 13.280,62 euro, wordt geëvenaard is de vraag. ‘De winterfair was vorig jaar een succes, mede door Serious Request. Maar het was ook erg leuk en gezellig buiten op de Boulevard. Die sfeer proberen we dit keer wederom neer te zetten.’

De winterfair is op donderdag 12 december en start om 12 uur. Geïnteresseerden die met een kraampje willen staat, kunnen mailen naar [email protected].

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.