Eerste promotie in gerenoveerde Waaier 4

| Redactie

Met het doorknippen van het ceremoniële lintje, was TNW-decaan Jennifer Herek verantwoordelijk voor de officiële heropening van college- en promotiezaal Waaier 4. Het afgelopen halfjaar onderging de zaal een grondige renovatie, onder meer om de zaal geschikt te maken voor mindervaliden.

Photo by: Frans Nikkels

Niet alleen de bekleding, ventilatie en audiovisuele middelen kregen een upgrade. Een van de belangrijkste wapenfeiten van de verbouwing was het installeren van een rolstoellift. Daardoor is de Berkhoffzaal, zoals Waaier 4 ook bekendstaat, nu wel geschikt voor mindervaliden. Voorheen moest in zulke situaties nog worden uitgeweken naar een andere zaal.

Een andere majeure ingreep was de podiumopstelling. De zaal werd al hoofdzakelijk voor promoties gebruikt, maar door de opstelling stond een promovendus die zijn of haar proefschrift verdedigde met de rug naar een deel van de promotiecommissie. Door de renovatie was Castenmiller, promovenda bij de TNW-vakgroep Physics of Interfaces and Nanomaterials, de eerste die lijnrecht tegenover de commissie stond en haar proefschrift met succes verdedigde.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.