Studievereniging Sirius zamelt geld in met ‘Sirius Request’

| Redactie

De bestuursleden van studievereniging Sirius laten zich volgende week maandag opsluiten in in hun eigen glazen huis in het TechMed Centre. Met de actie willen ze geld inzamelen voor het Wereld Natuur Fonds, net als grote broer 3FM Serious Request.

Het glazen huis van Sirius, oftewel het TechMed Centre.

De naam Sirius Request is een toepasselijke knipoog naar de jaarlijkse actie van 3FM: Serious Request. Dit jaar staat de landelijke radioactie in het teken van het Wereld Natuur Fonds, om de ontbossing in Zuid-Amerika tegen te gaan. De bestuursleden van Sirius verzonnen hun eigen versie en maken één dag non-stop radio voor het goede doel. Luisteraars kunnen plaatjes aanvragen of studentikoze opdrachten geven aan de opgesloten bestuursleden, uiteraard tegen betaling.

De radioshow van de studievereniging staat in het teken van duurzaamheid en klimaat. In een heuse talkshow komen opleidingsdirecteuren Govert Verhoog en René Torenvliet langs om over het thema te praten. Ook zijn er ludieke items zoals een kookshow en een Sirius-variant op All You Need Is Love. De uitzending vanuit het glazen huis (de bestuurskamer van Sirius in het TechMed Centre) is live te volgen via Twitch.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.