Extra studieplekken op de campus

| Redactie

Op vijf plekken op de campus komen vanaf deze week extra studieplekken voor studenten. Op het O&O-plein en achter de Horst gaan daarvoor twee speciaal opgezette tenten open.

Photo by: Rikkert Harink

Onlangs heropende de Student Union al de locatie Wallstreet in de binnenstad, waar een aantal studieplekken beschikbaar is. Op korte termijn komen daar meer plekken bij, omdat er volgens het CvB veel behoefte is bij studenten om op de campus te studeren. In de universiteitsbibliotheek, Horst, Spiegel, Bastille en Ravelijn komen om die reden extra plaatsen.

Op het O&O-plein is een tent opgebouwd en ook achter de Horst komt zo’n tent te staan. De tent op het O&O-plein opent woensdag voor studenten, die achter de Horst is vanaf vrijdag te bezoeken. Op beide plekken dienen geïnteresseerde studenten eerst te reserveren. Dat kan via de Resource Booker.

Daarnaast zijn besturen van verenigingen die gebruik maken van de gebouwen op de campus vanaf maandag weer welkom op hun gebruikersruimte. De Student Union ligt hen in over de procedure.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.