Campus ploft op de deurmat

| Redactie

Campus, zo luidt de titel van het magazine dat een dezer dagen op de deurmat ploft bij medewerkers, studenten, alumni en relaties. Met het blad, dat in het Engels en Nederlands verschijnt, willen we informeren en verbinden. Door verhalen over onderwijs, onderzoek, ondernemerschap, studentenleven en alumni brengen we verschillende doelgroepen bij elkaar.

In de eerste editie geeft de gelauwerde hoogleraar Detlef Lohse een openhartig interview. Hij vertelt onder andere hoe zijn privéleven en carrière zich verhouden. Ook over zijn jeugd doet hij een boekje open. Onderzoeker en UT-alumnus Tom Kamperman vertelt hoe hij wegens de coronacrisis vanuit Amerika terug moest vliegen, maar dat hij staat te popelen om zo snel mogelijk weer zijn onderzoeksprojecten bij Harvard op te pakken.

Ook zijn er columns, van hoogleraar Wiendelt Steenbergen en Studium Generale-medewerker Hiska Bakker. Het ‘grote verhaal’ gaat in deze eerste uitgave over het fenomeen campus en specifiek over de unieke aspecten van de UT-campus. We interviewden hiervoor onder andere de Delftse hoogleraar Alexandra den Heijer. Het magazine biedt bovenal een mix van verhalen over datgene wat UT’ers bindt: onderzoek, onderwijs, studentenleven en alumni.

U-Today en Marketing & Communicatie zijn verantwoordelijk voor het bedenken en maken van Campus. Het blad is de gezamenlijke opvolger van twee magazines: het Science & Technology Magazine van U-Today en het Alumni- en Relatie Magazine van de UT.

Het eerste exemplaar wordt naar medewerkers, alumni en relaties opgestuurd per post. Studenten ontvangen het blad per mail. Alleen in de campuswoningen ploft er nog een geprinte versie op de deurmat. En zodra de gebouwen op UT weer open gaan, komt Campus uiteraard ook in de bakken bij de ingang van gebouwen te liggen. Zoals u van ons gewend bent.Vragen of tips? Mail naar [email protected] of [email protected]

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.