Welke Uraadspartij past het beste bij jou?

| Redactie

De universiteitsraadsverkiezingen staan voor de deur. Studenten kunnen kiezen tussen drie partijen, medewerkers tussen twee. Welke partij past nou het beste bij jou? Om je daarmee te helpen, houdt UT Nieuws een verkiezingstalkshow, op woensdag 18 mei in de Ravelijn.

Photo by: Jellien Tigelaar

In de talkshow gaan de lijsttrekkers van de Uraadspartijen met elkaar in gesprek over actuele UT-onderwerpen. Denk daarbij aan thema’s als werk- en studiedruk, TOM, de verhuisbeweging van ITC, internationalisering en de nieuwe rector.

Want wat heeft de UT nou nodig volgens de medezeggenschap? En wat vind jij dat de UT nodig heeft? Er is volop gelegenheid om zelf vragen te stellen aan de lijsttrekkers.

Nut en noodzaak

Presentatoren Maaike Platvoet (UT Nieuws) en Peter Timmerman (Studium Generale) zullen verder de lijsttrekkers vragen stellen over het nut en de noodzaak van medezeggenschap. Herbert Wormeester (Campus Coalitie, medewerkers), Dick Meijer (PvdUT, studenten en medewerkers), Maarten de Lange (UReka, studenten) en Melvin Angelovski (DAS, studenten) gaan in op representativiteit, onderlinge verschillen en hun invloed op de besluiten van het college van bestuur.

De verkiezingstalkshow begint op woensdag 18 mei om 12.30 uur in het atrium van de Ravelijn en zal een uur tot anderhalf uur duren. Er wordt gratis lunch geserveerd.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.