Forse beurs voor HRM-onderzoek

| Maaike Platvoet

Tanya Bondarouk is per 1 maart benoemd tot hoogleraar Human Resources Management én ontvangt een NWO-beurs van 600.000 voor een onderzoeksproject naar medewerkers-gedreven innovatie.

Photo by: Rikkert Harink

Tanya Bondarouk is per 1 maart benoemd tot hoogleraar Human Resources Management bij de faculteit Management & Bestuur én ontvangt een NWO-beurs van 600.000 euro voor een onderzoeksproject naar medewerkers-gedreven innovatie.

Dat onderzoeksproject is gezamenlijk project van haar leerstoel HRM met drie Twentse zorgorganisaties en het ministerie van Binnenlandse Zaken en is getiteld ‘Innovating Human Resource Management for Employee-Driven Innovation’. Het werd naast twee andere projecten gehonoreerd uit totaal 17 voorstellen.

Samen met partners uit de zorg- en publieke sector wil Bondarouk met haar collega’s onderzoeken hoe medewerkers een waardevolle bron voor innovaties kunnen worden, door inzet van kennis, ervaring en talenten en door middel van vernieuwingen in HRM-beleid. Van de beurs kunnen drie voltijds onderzoekers aan worden gesteld.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.