Nieuws gemist? Brownies&downieS naar campus & besmettingen na feest Audentis

| Redactie

Lukte het je deze week niet om al onze berichten te lezen? Wij sommen in dit overzicht het belangrijkste nieuws nog eens kort voor je op.

Positieve coronatests na feest in sociëteit Audentis

29 studenten zijn na een feest, afgelopen vrijdag in sociëteit T.R.A.M., van studentenvereniging Audentis positief getest op het coronavirus. De soos en uit voorzorg ook ’t Gat in de Markt zijn in ieder geval tot en met zondag gesloten.

Opinie | ‘Coronapaspoort mag niemand achterlaten’

Het is cruciaal dat coronapaspoorten niet zorgen voor discriminatie en een grotere kloof tussen groepen of landen, zegt UT-hoogleraar Peter-Paul Verbeek. Hij pleit daarom voor internationale solidariteit, voldoende testcapaciteit en een niet-digitaal alternatief.

Interview | Van huisgenoot naar ambtsgenoot

Ze studeerden samen in Twente, woonden in hetzelfde studentenhuis en werden in het najaar van 2020 bijna gelijktijdig burgemeester. UT-alumni Danny de Vries (47) en Marleen Sanderse (44) vertellen over hun studententijd in Enschede en het kersverse burgemeesterschap.

Brownies&downieS will open up on campus

Brownies&downieS is opening up a branch in the Spiegel building at the University of Twente. The catering chain, which offers jobs to people with mental disabilities, will start serving lunches on campus this summer.

Column Femke Nijboer | Horny Hogekamp

2021. The summer of love, net als 1967. Andere spreken van slutty summer en weer anderen zelfs over de Whoring Twenties. Na de lockdown van anderhalf jaar gaat het gerucht dat we ons opmaken voor een decennium aan losbandige seks. Een column over versoepelen, seks, een ontboezeming en zelfspot.

 

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.