Health verstevigt organisatie

| Redactie

Het health-domein op de UT verstevigt zijn organisatie op het gebied van onderwijs. Katja Haijkens is nu opleidingsdirecteur van de bachelor en master biomedische technologie. Govert Verhoog en Heleen Miedema zijn dit bij respectievelijk gezondheidswetenschappen en technische geneeskunde.

Eerder was voornamelijk Heleen Miedema verantwoordelijk als opleidingsdirecteur, toen ze in 2015 die functie kreeg bij alle drie gezondheidsopleidingen. De huidige organisatieverandering is volgens Remke Burie, zakelijk directeur van het TechMed Centre, noodzakelijk vanwege de groei van het health-domein. ‘Door die groei heb je meer specialisatie en leiding nodig. We willen graag een flexibele en slagvaardige organisatie.’

Health richt zich in haar onderwijsvisie nadrukkelijker op gepersonaliseerd leren en het opleiden van professionals. Miedema is mede daarom ook verantwoordelijk voor het nieuwe Life Long Learning-programma en is als directeur onderwijs lid van het managementteam van het TechMed Centre. Datzelfde managementteam kreeg onlangs nog versterking in de vorm van een nieuwe medisch directeur, Jouke Tamsma.