Aanrander wederom actief

| Reinout de Jong

De aanrander die in oktober tussen Hengelo en Enschede al fietsend naar vrouwen greep is weer actief. Dat meldt Peter Colijn, wijkagent van Twekkelerveld en de campus. Vanavond worden de beelden van de verdachte getoond in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Photo by: Flickr Creative Commons | Politie Rotterdam

 

groper active again

The man that groped women on bike in October between Hengelo and Enschede is active again. That's what Peter Colijn, police officer based in Twekkelerveld and on campus, reports. Tonight the footage of the suspect will be shown in the tv-program Opsporing Verzocht. 

Slachtoffers wordt geadviseerd hun kledingstukken niet aan te raken in verband met mogelijk te gebruiken sporen. ‘Kom niet aan de plek waar de aanrander je heeft vastgepakt en bel 112. De politie zal dan jouw kleding voor onderzoek in beslag nemen, desnoods kun je de agent vragen om een kledingstuk van huis op te mogen halen. Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om zelfs van kleding sporen te halen.’ Ook het vastleggen van de dader op beeld wordt geadviseerd. Tot dusver is dat één slachtoffer gelukt.

Op het filmpje is volgens nieuwsblad Tubantia een snel wegfietsende man te zien die een rode broek draagt. Het zou gaan om een blanke man met blond- of donkerblond haar, met een normaal tot stevig postuur. Zijn leeftijd ligt vermoedelijk tussen de 20 en 35 jaar.

Opsporing Verzocht besteedt in de uitzending van vanavond aandacht aan de zaak. (20:30, NPO1). Tevens is er een reconstructie gemaakt en vertelt een slachtoffer wat haar is overkomen.

 

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.