Faculty Club naar U Parkhotel

| Rik Visschedijk

Restaurant Faculty Club in gebouw De Boerderij neemt volgend jaar intrek in het nieuwe U Parkhotel in de Hogekamp. Dat heeft het college van bestuur onlangs besloten.

Het college vindt dat een kwalitatief hoogwaardig restaurant past bij de ambities van de UT. De campus moet een bruisende en inspirerende ontmoetingsplek zijn voor studenten, medewerkers en bezoekers. Het restaurant op deze locatie past daar in die visie bij.

De UT-medewerkers van het restaurant gaan mee naar het nieuwe hotel dat in het najaar van 2018 de deuren opent. Met de verhuizing komen straks twee locaties vrij: de huidige locatie van conferentiehotel Drienerburght en De Boerderij. Het college van bestuur laat weten ‘de tijd te nemen’ om verschillende opties voor deze panden te onderzoeken.

Stichting Faculty Club

De Stichting Faculty Club, dat onder andere activiteiten organiseert in de Blomzaal, is in gesprek met de directie van het U Parkhotel over een eventuele verhuizing. Die gesprekken leiden waarschijnlijk op korte termijn tot een samenwerking tussen de beide partijen.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.