Debat: drie jaar TOM, de balans

| Redactie

Drie jaar na de invoering van het Twents Onderwijs Model (TOM), maken UT Nieuws en Studium Generale donderdag de balans op tijdens een debat. Is er minder studievertraging? Werken groepsprojecten zo goed als voorgespiegeld? Wat vind jij? Debatteer mee in het atrium van de Bastille.

Tijdens het debat komen docenten, studenten en beleidsmakers aan het woord. Zo schetst decaan onderwijsvernieuwingen, Ramses Wessel, de stand van zaken en belichten docenten Dick Meijer en Maurice van Keulen de voor- en nadelen van het onderwijsmodel. Studenten en universiteitsraadsleden Heleen Kok en Maarten de Lange gaan in op hoe TOM in de praktijk werkt (of niet) voor studenten.

Rector magnificus Thom Palstra sluit het debat af met zijn toekomstvisie op het voor hem nog relatief nieuwe onderwijsmodel.

Het debat staat onder leiding van Maaike Platvoet (hoofdredacteur UT Nieuws) en Peter Timmerman (hoofd Studium Generale).

Als aanwezige krijg je volop gelegenheid om te reageren op stellingen en in discussie te gaan met anderen.


‘Drie jaar TOM, de balans’ is donderdagmiddag aanstaande van 15.30 uur tot 17.00 uur in het atrium van de Bastille. Het debat is gratis toegankelijk en inclusief borrel.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.