Jaap Beernink verlaat Novel-T en UT voor Deltion College

| Redactie

Jaap Beernink, directeur van Novel-T en van de Universiteit Twente Holding, gaat Enschede verlaten en treedt in september toe tot het college van bestuur van het Deltion College in Zwolle. Hij vervulde zijn rol bij Novel-T ruim zes jaar.

Jaap Beernink.

Beernink begon in april 2017 als directeur bij Novel-T, een organisatie opgericht door de UT, Saxion, de gemeente Enschede, de Regio Twente en de provincie Overijssel. Novel-T heeft als missie om van Twente het best presterende ecosysteem voor innovatie en ondernemerschap in Europa te maken. Beernink’s taken voor Novel-T worden door het huidige managementteam overgenomen totdat een nieuwe kandidaat is aangesteld.

In Zwolle wordt Beernink onderdeel van het college van bestuur. Het Deltion College biedt onderwijs en scholing aan op alle niveaus van het mbo, van autotechniek tot zorg, van horeca tot sport. De instelling verzorgt voor ruim 17.000 jongeren en volwassenen middelbaar beroepsonderwijs en heeft voor ruim 1.800 medewerkers in dienst. Deltion is daarmee één van de grootste werkgevers in de regio Zwolle.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.