UT-studente Schockemöhle wint Niersfonds eHealth Voucher

| Redactie

De eerste Niersfonds eHealth Voucher ter waarde van 5000 euro werd afgelopen woensdag uitgereikt aan CreaTe-studente Vera Schockemöhle tijdens het TechMed Event. Ze kreeg de prijs voor haar ‘Artificial Flower’, een bloem waarmee lichamelijke activiteit wordt aangewakkerd.

De jury, onder leiding van Nico Versteeg (algemeen directeur van de provincie Overijssel), noemt de ‘Artificial Flower’ een creatief en innovatief concept met een hoge gunfactor. Om het ontwerp verder te ontwikkelen, krijgt de CreaTe-studente een voucher ter waarde van 5000 euro plus de steun van het DesignLab, Novel-T en de leerstoel Biomedical Signals and Systems.

De Niersfonds eHealth Voucher wordt jaarlijks uitgereikt aan een bachelor- of masterstudent, PhD of jonge alumnus (binnen drie jaar na afstuderen) die een innovatief idee heeft voor een eHealth-oplossing, oftewel digitale zorgideeën. Dit jaar werd de prijs voor het eerst uitgereikt. De voucher is mogelijk gemaakt door het Universiteitsfonds en is vernoemd naar de voormalig commissaris van de koningin in Overijssel, Jan Niers.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.