Online UT-talkshow over coronacrisis

| Redactie

De UT start dinsdagavond met haar eigen online talkshow Campus Talks. In het programma, dat geleid wordt door universiteitshoogleraar Peter-Paul Verbeek, bespreken wetenschappers en studenten de actualiteit rondom de coronacrisis. De eerste aflevering gaat over de veelbesproken corona-apps.

Photo by: LUVANE

Voor de première van de talkshow gaat Verbeek in gesprek met de onderzoekers Lisette van Gemert-Pijnen en Maarten van Steen. Van Gemert-Pijnen is gespecialiseerd in hoe technologie kan helpen om infectieziekten in te dammen, en lid van taskforce gedragswetenschappen (RIVM). Van Steen gaat in op de technische (on)mogelijkheden van de corona-apps en zal iets vertellen over zijn rol bij de hoorzitting in de Tweede Kamer. Presentator Verbeek nam zelf eerder deel aan de ‘appathon’ die de overheid had georganiseerd om een aantal corona-apps te laten ontwerpen.

Campus Talks is te volgen op het YouTube-kanaal van de UT. De eerste aflevering vindt plaats op dinsdag 12 mei en duurt van 19.30 uur tot 20.15 uur. Het programma is volledig Engelstalig.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.