De UT als ‘Topambassadeur van Twente’?

| Sieme de Wolf

De UT, Solar Team Twente en UT-spin-offs DEMCON en TriMM maken kans op de titel ‘Topambassadeur van Twente 2015’. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst ‘de Rode Loper van Twente’ op 11 januari wordt de winnaar bekendgemaakt.

Daarnaast doen ook voermachineproducent Trioliet en 'groene' energieleverancier Raedthuys Groep mee om de prijzen. Nadat de kandidaten zichzelf persoonlijk en/of via een videopresentatie gepresenteerd hebben in het Theaterhotel in Almelo, kiest een ‘expert-jury’, samen met de aanwezige ondernemers in de zaal, de absolute winnaar.

Nominaties

De kandidaten danken hun nominatie aan het feit dat ze in 2015 een prijs hebben gewonnen, waarmee ze Twente als ondernemende regio op de kaart hebben gezet.

Zo dankt de UT haar nominatie aan het feit dat ze in december opnieuw uitgeroepen is tot de meest ondernemende Nederlandse universiteit.

Solar Team Twente werd tweede in het algemeen klassement van de World Solar Challenge en won daarnaast de Technical Innovation award. Technologieleverancier DEMCON werd verkozen tot beste toeleverancier van Nederland 2015. ICT-bedrijf TriMM won tweemaal platinum bij de de AVA Digital Awards, en werd tweemaal genomineerd voor de Dutch Interactive Awards.

Het evenement wordt georganiseerd door twaalf verschillende Twentse netwerkpartners.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.