Pitch Battle voor innovatief verpakkingsidee

| Rubina Oliana

Een weekje naar Silicon Valley? Studenten maken kans in de Pitch Battle tijdens de eerste editie van 'Tech meets Food’ in The Gallery, georganiseerd door de European Packaging Gallery (EPG) en InnoFood.

Trends als duurzaamheid, mobiliteit en voedselverspilling bieden kansen voor nieuwe productiemethoden en verpakkingsoplossingen voor levensmiddelen. EPG daagt studenten uit zo’n oplossing voor de voedsel- en verpakkingsindustrie te pitchen op het nieuwe evenement ‘Tech meets Food’.

Tijdens ‘Tech meets Food’, in september in The Gallery, zijn onder andere lezingen van Jef Staes (innovatielezer en oprichter Red Monkey) en Ray Quintana (durfinvesteerder van Cottonwood). Ook wordt de InnoFood-award uitgereikt aan de student met de beste pitch. De winnaar wint een reis van een week naar Silicon Valley.

Inschrijven tot 24 juni

Studenten (of maximaal een jaar afgestudeerden) kunnen zich voor de Pitch Battle inschrijven tot 24 juni, individueel of in tweetallen. Sanderijn Jorna van EPG: ’We hebben de opdracht zo vrij mogelijk gelaten door weinig richtlijnen te stellen. Het enige dat vaststaat is dat het een oplossing moet zijn voor de voedsel- en verpakkingsindustrie.’

Tech meets Food vindt plaats op donderdag 24 september in The Gallery. Deelnemers aan de Pitch Battle en leden van EPG of InnoFood hebben gratis toegang. Overige bezoekers betalen €150,-. Alle bezoekers moeten zich registreren.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.