Fred van Houten benoemd tot lid topteam

| Sandra Pool

De colleges van B&W van de gemeente Enschede en Gedeputeerde Staten van de provincie Overijssel benoemden vorig week Fred van Houten, hoogleraar design engineering, tot lid van het topteam, een team dat werkt aan de versterking van het bedrijven- en kenniscluster Advanced Materials en Advanced Manufacturing in Twente.

Photo by: Gijs van Ouwerkerk

Van Houten werkt hierin samen met Aad Veenman (voorzitter van het Topteam), UT-alumnus Frank Biemans (CTO Norma) en UT-alumnus Cees Timmer. De vier geven samen met een kwaliteitsteam uitvoering aan Technology Base Twente, het advies Luchthaven Twente van de Commissie van Wijzen.

Ambitie

De ambitie om van Technology Base Twente een internationale ontwikkel-, demonstratie- en productiezone voor Advanced Materials and Manufacturing te maken, komt nu in de uitvoeringsfase. Het topteam gaat aan de slag met het verbinden van netwerken en het versterken van de profielen van de Twentse vestigingslocaties. Het team werkt samen met het begin maart geïnstalleerde kwaliteitsteam, bestaande uit Hilde Blank (voorzitter), Marinke Steenhuis, Arjan van Timmeren en Marc Ibelings.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.