Art Rooijakkers leidt Create Tomorrow

| Paul de Kuyper

Presentator Art Rooijakkers, bekend van onder andere tv-programma Wie is de Mol?, is op 22 april dagvoorzitter van studentendenktank Create Tomorrow. Maximaal 162 teams buigen zich over cases van het bedrijfsleven, en eentje van de UT.

Photo by: Arjan Reef

Create Tomorrow is een nationale denktank voor studenten. Het tweejaarlijkse evenement wordt op 22 april voor de zesde keer gehouden. Inschrijven kan tot 8 april.

Twee jaar geleden deden er zo’n 1100 studenten aan mee. Deze editie is er plaats voor maximaal 162 teams van zes tot acht personen.

De organisatie is op dit moment druk bezig bedrijven te strikken die hun cases gaan aanbieden op het evenement, vertelt Saskia Hoekman van Create Tomorrow. Ze mikt op (ongeveer) acht cases. Elk team kiest een case en heeft dan een dag de tijd om aan een oplossing te komen. Voor het beste team ligt een hoofdprijs van 4000 euro klaar.

Samen met Create the UT of Tomorrow

Create Tomorrow werkt dit jaar voor het eerst samen met Create the UT of Tomorrow, eveneens een denktank maar dan bedoeld voor medewerkers. De UT zal een casus inbrengen die gaat over de toekomst van de UT.

Maximaal tien teams van UT-medewerkers mogen zich inschrijven voor alleen die case. Ze doen buiten mededinging mee; alleen studenten kunnen een prijs winnen. ‘We willen dat Create Tomorrow een denktank voor studenten blijft’, aldus Hoekman.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.