Drienerlo vrouwen houden zicht op titel

| Peter Wolbers

In een spannende wedstrijd kwamen de studenten van vv Drienerlo in de tweede helft eerst nog op achterstand, maar met twee goals van Nadine Coorens bleven de drie punten alsnog in Enschede. Eindstand: 2-1. Bij een 1-1 tussenstand miste Drienerlo overigens nog een penalty. Door de overwinning blijft het team concurrent Marienberg in verliespunten voor, maar moeten de vrouwen nog wel twee inhaalwedstrijden winnen

Photo by: Jellien Tigelaar

Overige sportuitslagen

Badminton

4e divisie, afdeling 7: D.B.V. DIOK 1 – Denekamp BC 1: 5-3

De tweede overwinning op rij voor DIOK, dat nu al zes wedstrijden ongeslagen is. Door de goede reeks blijft het team zicht houden op plek twee en heeft het inmiddels een grote voorsprong op de subtop genomen.

Basketbal

1e klasse B: The Jugglers 3 – D.B.V. Arriba 1: 37-78

De basketballers van Arriba verkeren in goede vorm. Sinds de nederlaag tegen medekoploper Landstede begin oktober hebben de heren alles gewonnen. De winst tegen The Jugglers was alweer de zesde overwinning op rij.

Floorball

1e divisie: UC Face Off 2 – Messed Up 1: 1-14

Een ongekende grote overwinning voor de floorballers van Messed Up tegen hekkensluiter UC Face Off. Hoewel in de eerste periode maar eenmaal werd gescoord, werd er in de tweede en derde periode flink huisgehouden. Door de overwinning blijft het team comfortabel op de derde plek staan, maar blijft de tweede plaats voorlopig nog wel uit zicht.

Handbal

Heren, Poule NO 1: Stormvogels 1 – Cabezota 1: 29-13

Winst op de Stormvogels had de handballers van Cabezota in punten gelijk gebracht met de nummer twee, maar het team uit Haaksbergen bleek te sterk voor de UT-studenten. Volgende week neemt Cabezota het op tegen het tweede team van de Stormvogels, wederom uit.

Korfbal

3e divisie F: Vakgericht 1 – DLKV 1: 18-10

Hekkensluiter DLKV uit Didam bleek geen partij voor de korfballers van Vakgericht. In het Sportcentrum wonnen de studenten ruim, waardoor ze op 1 punt van de drie koplopers blijven staan.

Pool

3e klasse Oost 1: Stoottroepen – Nog steeds geen idee?: 4-2

Door de overwinning op Nog steeds geen idee? behouden de UT-studenten een minieme kans op de titel. Bij een perfecte 6-0 winst op koploper Na Zdrowie en een ruime winst tegen nummer vier The eight team, zijn de studenten kampioen. In elk ander scenario is de tweede plek het hoogst haalbare.

Heren, 3e klasse D: SVV ’56 1 -Drienerlo 1

Tegen SVV ’56 uit Sibculo was de buit al na tien minuten binnen voor de heren van Drienerlo. Met een 0-2 voorsprong op zak kon de wedstrijd eenvoudig uitgevoetbald worden en werd de score zelfs opgevoerd naar 0-6. Met de overwinning doet Drienerlo goede zaken in de strijd om de tweede periode.

Waterpolo

Heren, 2e klasse B: De Grunte 1 – Piranha 1: 9-8

Een vervelende nederlaag voor de waterpoloërs van Piranha. Door het nipte verlies heeft het team nu meer verliespunten dan tegenstander De Grunte, dat nog twee inhaalwedstrijden heeft. Koploper Losser lijkt nu ook definitief uit zicht.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.