Mindfulness, netwerkadvies en cv-check

| Sandra Pool

Ben je nieuwsgierig naar andere werkgevers in Enschede? Dan is de loopbaan4daagse iets voor jou. De Universiteit Twente opent samen met zes andere organisaties van 19 tot en met 22 mei haar deuren voor een kijkje in de keuken.

In de Burgerzaal van het Enschedese stadhuis is op maandag 19 mei een loopbaanmarkt met onder meer een cv-check, loopbaanspreekuur en netwerkadvies. Ook maak je kennis met de deelnemende instanties, te weten Medisch Spectrum Twente (MST), Saxion, ROC van Twente, Randstad, Politie Nederland en de Gemeente Enschede.

Agressie

Politie Nederland organiseert op dezelfde dag een workshop ‘Hoe ga ik om met agressie?’ Jeroen Gubbels, docent gevaarbeheersing bij politiedistrict Twente, geeft uitleg over de training van politieagenten en hoe zij omgaan met agressie en maakt vervolgens een koppeling naar het onderwijs, de gemeente en de zorg.

Mindfulness

Saxion, Randstad en ROC van Twente organiseren op dinsdag 20 mei workshops. Saxion komt met een training over mindfulness waarin handvatten worden aangereikt om te onthaasten. De onderwijsinstelling organiseert samen met ROC ook een bijeenkomst over het onderwijs waarin docenten vertellen over hun werk. De social media ambassadeur van Randstad gaat in op LinkedIn en het gebruik ervan.

Operatiekamer

De gemeente Enschede en het MST openen hun deuren op woensdag 21 mei. Eerstgenoemde houdt een lezing over het werken in een politiek- bestuurlijke omgeving. Het MST organiseert een kijkje achter de schermen in de operatiekamer. Tot slot organiseert de UT een kijkje in het Nanolab op donderdag 22 mei.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.