Lekker zweten met Campus300

| Maaike Platvoet

In de maand november start bij het Sportcentrum een aantal nieuwe activiteiten: damesboksen, weerbaarheidstraining en Campus300. De laatste belooft een 'healthy campus experience te worden.

Het Sportcentrum start in de week van 11 november met een nieuwe cursusperiode en met twee nieuwe activiteiten: damesboksen en weerbaarheidstraining. Een week eerder klinkt het startschot voor Campus300.

Campus300 belooft een ‘healthy campus experience’ te zijn voor medewerkers en studenten. Dit nieuwe beweegconcept beleeft in de jaarlijks Gezonde Week van de UT zijn vuurdoop. De voornaamste doelstelling van dit project is om zoveel mogelijk studenten en medewerkers in beweging te krijgen, en om buiten te genieten van de mooie plekken van de campus. Campus300 is er daarom bijna elke dag: van maandag tot en met donderdag van 17.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur. De training zal altijd doorgaan, ook met slecht weer. De start is bij het Sportcentrum. Wie zich in de campagneweek inschrijft, ontvang een gratis sportshirt.

Voor het damesboksen is er op woensdag 6 november een proefles, waarna een week later de cursus start. De bokstraining wordt verzorgd door Hans Bartels in sportzaal 3, van 18.00 tot 19.00 uur. Tijdens de cursus weerbaarheidstraining leer je allerlei technieken aan, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Deze training van docent Freddy Lufting is er vanaf donderdag 14 november van 18.30 tot 19.30 uur in sportzaal 3.

Inschrijven voor alle cursussen kan vanaf vandaag via www.utwente.nl/sport

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.