| Redactie | Photo by: RIKKERT HARINK

Flaneren aan het Hogekampplein

Kipsaté, loempia's of toch een quinoa burger? Er waren gistermiddag genoeg hapjes (en drankjes) bij het U-Parkhotel tijdens de afsluiting van het academisch jaar. Onze fotograaf trok eropuit om de feestelijke taferelen vast te leggen op de gevoelige plaat. De redactie bedacht toepasselijke onderschriften, uiteraard met een vette knipoog.

‘Oké, Tom, ik volg je. Maar wát bedoel je met “Shaping twentiethirtie”?’

Hoogleraar Stefano Stramigioli kon de twee-voor-de-prijs-van-één-aanbieding van Specsavers niet weerstaan.

Drie Weizen uit het oosten.

Brief minister Dijkgraaf dwingt UT om steeds vroeger te werven.

ITC-decaan Freek van der Meer in reactie op Elfbierentocht: ‘Ik pas’.

Onderzoekers weten ontsnapte proefdieren met watermeloen te vangen.

U-Today-journalist tegen collegevoorzitter: ‘Nee, Vinod. Dat we schrijven over het alcoholbeleid betekent niet dat ik me eraan moet houden.’

Hollandse zomer is even wennen voor internationale studenten.

Robin Kwakman, nog steeds op een roze wolk, wint huwelijksadvies in bij David Korringa.

Vicevoorzitter Machteld Roos promoot biologische cava bij studenten: 'Of course, sustainability is an important topic.'

UT-medewerkers zijn net als wijn: Sommigen worden zuur, maar de meesten worden beter naarmate ze ouder worden.

Medewerker beleeft flashbacks smoothie-adt-wedstrijd Wellbeing Weeks.

Suikerfeest gaat nog even door op de campus.

Zeg ‘ns loempi-aaaah!

Aan de veren kent men de vogel.

‘Ja, pik. Ze zijn gratis.’

Hoogleraar Guus Rijnders staat voor groot dilemma: loempia of kipsaté?

Secretaris Susanne Wichman bereidt zich alvast voor op ‘financieel uitdagende tijden’ en doet zelf de afwas.

Poging simultaan suikerspin eten. '1-2-3, Nu!'

‘Nee, we doen geen high five. Niet buiten de Zilverling.’

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.