Blog: Zomer 2017

| Tineke Grootenboer

Na deze week wordt het qua voorstellingen erg rustig in en om de Vrijhof. Maar niet getreurd: ook buiten de Campus is er veel moois te zien!

Wat staat er komende tijd in mijn agenda?

Pauperparadijs

Zo ga ik aanstaande zaterdag eindelijk naar Theaterspektakel Het Pauperparadijs!
Eindelijk, want vorig jaar viste ik achter het net. De productie was razendsnel uitverkocht, verlengen mocht niet en het was nog maar de vraag of deze must see in reprise ging.

Eind september 2016 kwam het verlossende woord en hebben we snel de tickets besteld. Na maanden voorpret gaan we het dan toch beleven, in Veenhuizen, een plaats die ook nog op mijn verlanglijstje stond. Ik kijk er naar uit.

De Parade

Verder heb ik nog geen concrete plannen, maar zou het zo maar kunnen dat ik een bezoek breng aan Rondreizend Theaterfestival De Parade. Rotterdam gaat niet meer lukken, maar wie weet stap ik binnenkort in de trein naar Den Haag, Utrecht of Amsterdam…

Het moet wel heel gek lopen wil ik alle 80 voorstellingen van dat festival missen.

Spoffin

In augustus hebben we hier op de Campus natuurlijk CuriousU  en de Kick-In, met De Stille Fanfare en meer, maar voor de echte straattheaterliefhebbers zoals ondergetekende is Street Arts Festival Spoffin in Amersfoort zeker een aanrader!

Wist je dat ik verschillende acts die hier op de Campus te zien waren daar voor het eerst zag? Dus wie weet waarmee ik deze keer terugkom.

Vraagje

Mocht je nou besluiten één van deze voorstellingen of festivals te bezoeken, laat je me dan even weten wat je er van vond? En als jij nog een theatertip hebt voor mij: heel graag, er is vast nog wel een gaatje te vinden in mijn agenda.

Fijne zomer!

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.