Blog: Zo veel te doen

| Tineke Grootenboer

Zoveel te doen. Ik heb nog zoveel te doen...

Ken je dat nummer? Het is vrij oud, maar zit nog regelmatig in mijn hoofd. Want er ís ook altijd veel te doen; thuis, op het werk, altijd, overal, zo veel te doen. En dan valt het niet altijd mee om tijd vrij te maken voor de dingen die ik óók leuk vind, zoals het schrijven van blogs. En bovendien, moet ik wel tijd steken in dingen schrijven waarvan ik niet eens zeker weet of mensen daar wel op zitten te wachten?

Want wat heb ik nou helemaal te vertellen? Veel van hetzelfde! Zo kwam ook dit jaar het Nederlands Studenten Orkest weer naar Enschede, ging ik zelf weer op verrassingsreis en ga ik volgende week weer naar Oerol. Maar toch, het is ook elke keer weer anders!

Andere orkestleden, een andere stad (Warschau!) en weer een heel ander programma.
Ik hoop jullie dan ook over een paar weken te vertellen welke verrassende acts ik op Terschelling heb gezien én welke acts we vervolgens naar Enschede gaan halen!

Daarna zal ik ook het Blog Away weer oppakken en/of ingaan op eventuele vragen en/of onderwerpen van jullie.

Uiteraard kom ik dan bij de start van een nieuw semester ook weer met de theatertips in en om de Vrijhof, en ga ik weer delen wat er qua kunst en cultuur in mijn eigen agenda staat. Voor de komende tijd staat daar driemaal daags een dosis Oerol!

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.