Groen licht voor fysieke activiteiten Kick-In

| Jelle Posthuma

De Kick-In-commissie krijgt op de valreep groen licht voor de fysieke onderdelen van de introductieweek. De Veiligheidsregio Twente en de gemeente Enschede keurden de plannen maandagavond goed.

Opluchting overheerst bij de commissie, laat voorzitter Sabine de Winter weten. ‘Het was voor ons spannend tot gisteravond. Voor nu zijn alle plannen goedgekeurd. Toch blijft het afwachten wat er uit de persconferentie van het kabinet komt vanavond. Daar houden we in ons achterhoofd nog wel rekening mee. We moesten de plannen al vaker omgooien.’

Vanwege corona is de Kick-In dit jaar grotendeels online. De zogeheten ‘fysieke’ onderdelen van het programma bestaan uit een campus- en citytour, workshops van sport-, wereld- en cultuurverengingen en gezamenlijke eetmomenten, zoals een Pizza Diner en een Foodtruck Drive Through Diner. Voor alle fysieke activiteiten gelden strenge regels. Ze zijn kleinschalig, informatief, zonder alcohol en stoppen voor 22.00 uur. Ook moeten deelnemers zich van tevoren inschrijven voor verschillende tijdsloten.

 

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.