Bestuur Taste wint online editie Create Tomorrow

| Redactie

Het bestuur van studentenvereniging Taste kwam vrijdagavond als winnaar uit de bus van Create Tomorrow. Ze gaan met een geldprijs van 1000 euro naar huis. Aan de eerste online editie van Create Tomorrow deden ruim 300 studenten mee.

Photo by: Marleen Pot

Het Taste-bestuur bedacht een systeem dat aangeeft wanneer producten in huis op zijn: handig voor het boodschappen doen in tijden van corona. Het was de eerste online editie van ‘de grootste studentendenktank ter wereld’. Het evenement stond voor april op de planning, maar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. Toen ook de nieuwe datum in oktober in gevaar kwam, besloot de organisatie voor een online editie te gaan.

‘Ik denk dat we de sfeer van Create Tommorow ook in deze online editie hebben overgebracht’, zegt Aron Vossebeld van de organisatie. ‘Onze basis was in het Wilminktheater, waar dagvoorzitter Hanna Verboom via een livestream in contact stond met de deelnemers. Ondertussen ging een filmploeg langs de verschillende huizen in Enschede. Er deden trouwens niet alleen maar groepjes mee uit Enschede. Deze online editie maakte het mogelijk voor teams om bijvoorbeeld vanuit Suriname, Rusland of Frankrijk mee te doen. Het was écht een internationale editie van Create Tomorrow.’ 

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.