Nog weinig animo voor sportdag

| Rense Kuipers

Het loopt niet storm met de aanmeldingen voor de sportdag voor UT-personeel. Zo’n honderd mensen hebben zich inmiddels opgegeven voor het evenement, dat volgende week donderdag 28 september plaatsvindt. De organisatie hoopt op vierhonderd deelnemers.

‘De sportdag gaat sowieso door, tenzij we ineens te maken krijgen met heel slecht weer’, vertelt Trudie Hondelink van personeelsvereniging UT-Kring. ‘Maar het is wel jammer dat de aanmeldingen achterblijven. Misschien dat nog niet iedereen van het evenement op de hoogte is. Vandaar deze oproep: meld je aan!’

Laagdrempelig

De sportdag is juist laagdrempelig ingezet door de organisatie, in de Gezonde Week. ‘Het is vooral bedoeld als een leuke, gezellige teambuildingactiviteit. En het is helemaal niet prestatiegericht’, stelt Hondelink de wat minder sportieve UT’ers gerust.

Zo staan op donderdagmiddag 28 september de onderdelen beachvolleybal, basketbal, knotsbal (hockey met een knots), frisbeeën, klimmen op de klimwand en lacrosse op het programma. Daarnaast is er ook een stormbaan. Het sportprogramma wordt gevolgd door muziek, een hapje en een drankje bij Boerderij Bosch.