Nieuwe locatie themapresentatie Kick-In

| Marianne de Beer

De themapresentatie van de Kick-In is dit jaar voor het eerst in de Waaier en niet zoals gebruikelijk in de Agora. De introductiecommissie kiest voor een andere locatie vanwege de grote belangstelling voor het evenement.

Mitchel Haring, voorzitter Kick-In-commissie: ‘We willen zoveel mogelijk studenten betrekken bij de presentatie en dat kan in de Waaier. Bovendien biedt de locatiewijziging ruimte voor een andere invulling. De afgelopen jaren draaide de middag vooral om een toneelstuk. Dit jaar vervangen we dat door een lange film die het thema aankondigt.’ Vervolgt: ‘We hebben al een teaser op Facebook gezet en we merken dat hier veel reactie op komt.’

Na het afspelen van de film, doet Haring zelf en rector magnificus Thom Palstra nog een woordje. Daarna verplaatst het evenement zich naar de borrelkelders in de Horst.

Kritisch

Een andere locatie voor de themapresentatie is niet het enige wat verandert. Haring: 'Als commissie bekijken wij de tradities van de Kick-In kritisch en kijken we of we er iets nieuws mee kunnen. Daarom ook de verandering van toneelstuk naar film. We willen er onze eigen stempel op drukken.’

De commissie is bij het maken van het programma bij nul begonnen. ‘We kijken wat mogelijk is om de Kick-In nog mooier te maken voor de nieuwe kiddo’s’, aldus Haring.

De themapresentatie is op donderdag 16 februari om 16:00 uur (inloop vanaf 15:30 uur) in Waaier 1.

Foto: archief

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.