Innovatielezing onderdeel StartupFest

| Sandra Pool

Waar is de jaarlijkse Innovatielezing gebleven? ‘Die is dit jaar geïntegreerd in het evenement The Future of hightech’, zegt Hinke Mulder, hoofd corporate communicatie.

Het ondernemersevent is onderdeel van het landelijke StartupFest van StartupDelta. Neelie Kroes, die in juli stopt bij StartupDelta, opent op dinsdag 24 mei het evenement in Amsterdam waarna door het hele land activiteiten volgen: op de campus aankomende woensdag in de Waaier.

De keynote van ondernemer Chris Anderson, bekend van 3D Robotics en auteur van The Long Tail, is de innovatielezing en heeft als titel ‘how start-ups became global game changers.’ Zijn bijdrage is eveneens het slotstuk van het ondernemersevent.

Eerder die dag opent Detlef Pohl, managing partner Siemens venture capital, de bijeenkomst en spreken investeerders uit Europa, Amerika en Azië over hun wereldwijde succes als investeerders.

Tijdens de bijeenkomst is er tijd om te netwerken, is er een start-up demo tentoonstelling en kunnen deelnemers meedoen aan parallelle sessies over health, energy & climate en the future of research.

Tegen het einde van de middag worden de Marina van Damme-prijs, de Van den Kroonenberg-prijs en de De Breed Kreiken-prijs uitgereikt.

Tickets zijn nu verkrijgbaar met vijftig procent korting via de website.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.