Feesten in de kerk met dj op de preekstoel

| Robbin-Jan Haar

Het jaarlijkse Kick-In-feest op de Oude Markt van studentenvereniging Audentis vindt dit jaar eens niet plaats in de openlucht, maar in de Grote Kerk. Met een dj op de preekstoel feesten eerstejaars zaterdag 22 augustus in ‘The Pink Heaven’.

Audentis belooft zaterdag een feest in hoger sferen: met een dj op de preekstoel en een coverband op een podium. Myrthe van Merkerk (19), de voorzitter van de Kick-In-commissie van Audentis, is enthousiast. ‘De coverband Bittersweet en de dj zullen afwisselend spelen, daarnaast is de ruimte zelf natuurlijk al heel gaaf’.

Durf tonen

Durf te dromen, is het thema van de Audentis Kick-In dit jaar. ‘Waar kun je beter dromen dan in de roze hemel?’, stelt Diederik Hoefsmit (22), voorzitter van Audentis. ‘Een kerk is dan natuurlijk dé locatie voor een feest.’

Een bijzondere locatie, vindt Diederik. ‘Tijdens de Kick-In kun je niet onder de radar blijven, dus moet je je onderscheiden en durf tonen.’

Vroeg vol

‘We verwachten dat het vroeg vol zal staan’, zegt Myrthe. De Kick-In Commissie van Audentis kreeg al veel positieve reacties op het feest in de kerk dat open is voor alle deelnemers van de Kick-In.

Het feest begint om 22:00, en gaat het door tot 01:00. ‘Maar er is wel een beetje ruimte voor uitloop hoor’, lacht Myrthe.

Na het feest in de kerk kunnen de eerstejaars door naar de Pakkerij. Audentis houdt hier een après ski-feest en ook Pakkerij-verenigingen Alpha, Aegee en Taste hebben daar een groot feest.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.