Cultuur sluit seizoen af met eindshows

| Marjolein Pistoor

Het collegejaar zit er bijna op en dat betekent voor veel cultuurverenigingen dat de eindshow in zicht is. UT Nieuws checkte de agenda’s en zette de voorstellingen in de Vrijhof voor je op een rijtje.

Photo by: Rikkert Harink

NEST – Misschien morgen

Bob Dylan zong het al in 1964: ‘For the times they are a changing.’ Maar wanneer? Theatervereniging NEST neemt je 777 jaar mee in de toekomst van de mensheid, waar nog altijd dezelfde problemen het straatbeeld ontsieren.

Zaterdag 23 mei 15.00 uur, 27&28 mei 20.00 uur. Agora Vrijhof - €6,- normaal, €4,- met Campscard/Unioncard.

S.D.V. Chassé – Er was eens

Een modern sprookje verteld door de leden van Studenten Dans Vereniging Chassé. Met een combinatie van film en dans vertellen zij het verhaal van een ontvoerd prinsesje. Ze komt terecht in een wel heel andere wereld dan je zou verwachten!

Zondag 31 mei 15.00 uur. Agora Vrijhof - €5,- normaal, €3,- met Campuscard/Unioncard.

Twents studentenkoor – Koormuziek tussen hemel en aarde

Al zingend begeeft het Twents studentenkoor zich tussen hemel en aarde. Hemelse hoogten worden bereikt in de mis ‘Missa Euge Bone’, met als meest bekende deel het Gloria. En met de ‘Totentanz’ van Hugo Distler gaat het Twents studentenkoor in vliegende vaart terug naar aarde.

Woensdag 3 juni 20.00 uur. Audiozaal Vrijhof - Vrije gift.

Arabesque – Home-made Confetti

In een diverse, emotionele, wilde en verassende dansvoorstelling laat Arabesque zien dat confetti niet alleen kleurrijk een feestelijk is, maar ook een explosie van energie, een reis van snipper confetti in een grote groep, de troep achteraf, de chaos van een willekeur aan kleuren en nog veel meer!

Zondag 7 juni 14.00 uur en 8 juni 20.00 uur. Agora Vrijhof - €7,50 normaal, €5,- met Campuscard/Unioncard.

NEST – Drood

Het is 1873 en het Koninklijk Revue Theatergezelschap brengt een muzikale avond met dramatische onderbrekingen: het mysterie van Edwin Drood. Dit verhaal van Charles Dickens is onvoltooid en het publiek mag stemmen over de ontrafeling van het mysterie. Hoe dit komische stuk-in-een-stuk afloopt is aan jou!

Woensdag 10 en donderdag 11 juni 20.00 uur, 13 juni 15.00 uur. Agora Vrijhof - €7,50 normaal, €5,- met Campscard/Unioncard.

Vocal Group Musilon – Zomerconcert

Een concert met een mooie verzameling van klassieke nummers zoals Mrs. Robinson en Fields Of Gold en hedendaagse muziek van onder andere Dotan, Ed Sheeran en Bastille. Laat je meevoeren door de verschillende klanken en choreografieën.

Donderdag 18 en vrijdag 19 juni 19.30 uur. Agora Vrijhof - €7,50 normaal, €5,- met Campscard/Unioncard.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.