Thales stelt opnieuw beurzen beschikbaar

| Ditta op den Dries

Thales Nederland stelt opnieuw een tiental studiebeurzen beschikbaar, dit keer voor talentvolle IT-studenten. Vorig jaar kregen tien technische studenten een beurs, onder wie de UT-studenten Myrthe Bruning (

Photo by: SNIJDERS FOTOGRAFEN
Studenten die worden geselecteerd krijgen in een periode van twee jaar 5000 euro, die ze kunnen aanwenden voor studiekosten, zoals collegegeld of studieboeken. De inschrijving voor een Thalesbeurs loopt nog tot 25 mei.
Er is volgens de Hengelose electronica-onderneming sprake van een win-winsituatie. Studenten krijgen de mogelijkheid het bedrijf goed te leren kennen, mogen meedenken en meewerken aan projecten en kunnen bij Thales afstuderen. Na afloop wordt vrijblijvend gekeken of er mogelijkheden zijn voor een passende baan.
Volgens Geke Kooy, HR-directeur bij Thales, bieden de studiebeurzen Thales een extra mogelijkheid om in contact te komen met de top van het IT talent in Nederland. ‘De campagne van vorig jaar was een succes. We onderhouden nog steeds een goed contact met de winnaressen.’

Thales koos dit jaar bewust voor een studiebeurs voor IT-studenten. ‘De komende jaren verwachten we veel IT-gerelateerde vacatures’, aldus Kooy.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.