Karaoke, fietsenverkoop en Dutch quiz

| Redactie

In totaal werden 96 studenten afgelopen week op de UT verwelkomd met een winter Kick-In. Deelnemers waren vooral internationale master- en uitwisselingsstudenten. Sinds er een instroom mogelijk is in februari wordt de winter Kick-In georganiseerd.

Photo by: Eigen foto Kick-In

Het kleine broertje van de zomervariant (van 19 tot en met 27 augustus) had veelal dezelfde ingrediënten zoals Karaoke, pubquizzen, borrelen en een tour door de stad.

Special onderdelen waren er ook: een Dutch quiz en een fietsenverkoop. ‘En een formality market, georganiseerd door het International Office en de Kick-In-commissie’, zegt Annemiek Janssens, voorzitter Kick-In-commissie. ‘De studenten hadden de mogelijkheid om alle formaliteiten te regelen bij het International Office.’ Dit was een onderdeel van de informatieavond. ‘Een politieagent gaf uitleg over de Nederlandse wetgeving en de verkeersregels die hier gelden.’

Gisteren, zondag, was de laatste dag van de winterintroductie. De Kick-In-commissie maakt zich nu op voor de zomerintroductie. Aankomende dinsdagmiddag is de themapresentatie om vier uur in de Agora van de Vrijhof.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.