Campuslaan maakt zich op voor flatfeest 'Labiel in Chernobyl'

| Dennis van der Veen

Flatfeesten: ooit golden ze als bekend campusfenomeen, maar door klachten en een nieuw flatfeestprotocol van de UT zijn ze tegenwoordig een zeldzaamheid. De huizen van Campuslaan 39, 41 en 43 wisten hun flatfeest overeind te houden. Vrijdagavond 20 september is het zover. Het thema luidt dit jaar Labiel in Chernobyl.

Nadat er de afgelopen edities strubbelingen zijn geweest met vergunningen, draaiboeken en klachten, lijkt het erop dat de 2013 editie ‘perfect’ geregeld is, vertelt student bedrijfskunde Joost Blauw van de feestorganisatie. ‘We hebben dit jaar goed en vlot kunnen samenwerken met de UT. Met een pakkend thema Labiel in Chernobyl en een maximum van 400 bezoekers lijkt er niets mis te kunnen gaan. We hopen dat veel studenten zich kleden in de stijl van het thema.’

Voor het flatfeest worden alle drie de woonkamers van de flats leeggehaald. De lege ruimtes worden vervolgens ingericht met een speciale aankleding, helemaal passend bij het thema. In de eerste woonkamer spelen drie bands, de tweede wordt gebruikt door drie dj’s en de laatste kamer wordt ingericht als loungebar voor de hapjes en drankjes. Die drankjes bestaan onder andere uit cocktails passend bij het thema.

Kaartjes voor Labiel in Chernobyl zijn niet meer te koop. Donderdag aan het begin van de middag was het feest (net als vorig jaar) uitverkocht.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.