Thee drinken met het witte konijn

| Redactie

Volg ons door het konijnenhol en ontdek de bijzondere wereld die Wonderland heet. Maak kennis met de excentrieke bewoners van Wonderland, leer de wijze lessen van de Kolderkat, lach mee met de Hoedenmaker en ontsnap aan de toorn van de Hartenkoningin. Laat je meeslepen door een land waar niets is wat het lijkt!

Photo by: Hans Hordijk fotografie - Barendrecht The Netherlands

In samenwerking met het Vrijhof Cultuurcentrum en Cultuurkoepel Apollo presenteert NEST de musical Alice in Wonderland. De zomer van Alice is het centrale thema van de Vereniging Nederlandse Openluchttheaters, het overkoepelende orgaan voor ruim vijftig actieve openluchttheaters. Het is precies 150 jaar geleden dat Lewis Carroll het verhaal Alice in Wonderland bedacht. Naast de musical, is er een tea party op donderdag 31 mei om 16.00 uur in de kleine expositieruimte van de Vrijhof. De theevisite is tevens de opening van het kunstproject MIJN ALICE van kunstenaar Moniek Rutten. De boeken van Lewis Caroll dienden als inspiratie voor haar lijntekeningen.

De speeldata van de musical:

woensdag 30 mei om 20.00 uur (try-out), zaterdag 2 juni om 20.00 uur (première), zondag 3 juni, om 16.00 uur (matinee), woensdag 6 juni om 20.00 uur, donderdag 7 juni om 20.00 uur, vrijdag 8 juni 20.00 uur, zaterdag 9 juni om 16.00 uur (matinee) en op zondag 10 juni om 16.00 uur (matinee).

Plaats : Openluchttheater Universiteit Twente (OUT, volg nr. 56)

Entree : € 8,- / € 6,- (UT / student / CJP) / € 4,- (student met Xtra-card)

Voor informatie & reserveringen: www.nest.utwente.nl/alice/ 053-489 8002.

Gereserveerde kaarten kunnen op de dag zelf tot een kwartier voor de voorstelling worden

opgehaald. Bij slecht weer gaat de voorstelling NIET door, maar blijft de reservering geldig voor de eerstkomende voorstelling. Als je zacht wilt zitten is het handig om zelf een kussentje mee te nemen.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.