Vestingbar kampeert op terras

| Redactie

Onder het motto ‘we gaan niet op vakantie, dan kamperen we maar hier’, hebben Vestingbar-leden Camilio Delfgaauw (technische natuurkunde) en Nienke Westerhof (personeel en arbeid, Saxion) en oud-lid Remy Smeets (industrieel ontwerpen, links op de foto) hun tent neergezet op het terras van de VB. Met een opblaaszwembadje en tuinstoelen proberen ze een vakantiesfeer te creëren.

Camilio en Nienke slapen sinds zondagavond elke nacht in de tent, in ieder geval tot vrijdag. Remy geeft de voorkeur aan zijn eigen bed op de campus. Tot nu toe weerstaat de tent de wind en stortbuien goed. ‘Eigenlijk valt het nog mee. Het weer is best ok’, zegt Camilio optimistisch. ‘Het mag alleen wel wat warmer worden, zodat we ook in het zwembad kunnen’, aldus Nienke.

Met zijn drieën runnen ze deze week de bar en elke avond organiseren ze een thema-avond. Vandaag, dinsdag, is de Duitse avond met bratwurst mit sauerkraut, een broodje schnitzel en een Duitse pubquiz. Woensdag wordt er stoofpot van kanonbier gemaakt. Donderdag, de Amerika-dag, probeert Camilio een hamburger zo groot als een Turks brood te bakken en vrijdag is het Japanse avond met onder andere zelfgemaakte sushi.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.