Mijn Job

| Redactie

Naam: Dini Voogd (57) Functie: Cateringbeheerder Theatercafé Locatie: De Vrijhof

Naam: Dini Voogd (57)
Naam: Dini Voogd (57)
Functie: Cateringbeheerder Theatercafé
Locatie: De Vrijhof

`Als cateringbeheerder ben ik onder andere verantwoordelijk voor de bestellingen en de hygiëne. Ook ben ik teamleider, we werken hier in het Theatercafé namelijk met z'n drieën. Volgend jaar ben ik 25 jaar in dienst. Of, om precies te zijn, 23 jaar in dienst van de UT en sinds twee jaar bij Sodexo. De overstap naar Sodexo is voor mij positief geweest, maar het is wel een verschil met in dienst zijn van de UT. Bij Sodexo krijg ik de mogelijkheid om initiatieven te ontwikkelen, en vooral dat bevalt me heel goed. Het broodje Vrijhof bijvoorbeeld is van mijn hand. En ik heb net weer een vega-broodje bedacht. Op de UT ben ik als invalster bij de toenmalige dienst Restauratieve Voorzieningen begonnen. Van alles en nog wat deed ik toen, in de restaurants, op feestjes, in kantines. Heel multifunctioneel in ieder geval. Het allerleukste was de periode in de Bastille, waar ik lange tijd eetcafé De Stek runde. Gezellig was het toen vooral onder leiding van Wim Zegers, het voormalige hoofd catering. Nog steeds heb ik geen hekel aan werken, vooral omdat ik dus veel zelf mag bedenken. Wel merk ik - nu ik 57 ben - dat het fysiek wat zwaarder wordt. Je staat toch acht uur lang op je benen. En een groot deel van de tijd in flinke looppas. Neem vandaag, we hebben bijna 300 gasten in het Theatercafé gehad. En dat in relatief korte tijd, dan heb je het wel druk hoor. Of ik nog ambities heb? Ik wil best nog ergens anders op de UT aan de slag, helemaal geen punt. Waar het bij mij om draait, is dat de mensen lekker hebben gegeten en weer tevreden naar huis gaan. Dat stukje dienstverlening, dat moet je in je hart en je bloed hebben zitten.'

Foto: Arjan Reef

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.