Studenten aan de macht

| Redactie

In het artikel 'Studenten aan de macht?' in UT-Nieuws van 20 maart stelt de heer Schuppers, directeur van UT-catering, dat hij niet zit te springen om studenten in staffuncties. Reden hiervoor is dat het uitbaten van een cateringsdienst toch enige professionaliteit vergt. Er moet namelijk een exploitatie gedraaid worden.

Inderdaad, er moet een exploitatie gedraaid worden. Daar zit nu juist het probleem. UT-catering lijdt namelijk al enkele jaren zware verliezen. Wellicht had een frisse en creatieve inbreng van studentzijde dit kunnen voorkomen.

Daarbij komt dat op dit moment (zie UT-nieuws van 7 november j.l.) twee studenten werken aan een beleidsplan dat moet leiden tot een vernieuwde horeca-dienst binnen de UT, aangepast aan de eisen van deze tijd. De ideeën van studenten zijn dus wel degelijk nuttig! Ook binnen een professionele organisatie als UT-catering.

Karen Jakschtow

Dennis Dierikx

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.