Eigen bier

| Redactie

De BRAK compleet op de plaat. Laatst presenteerden deze technische natuurkundestudenten hun 26ste zelfgebrouwen gerstenat: Kloosterbier. BRAK is de bierbrouwcommissie van studievereniging Arago en produceert sinds twee jaar allerlei soorten bier. De receptuur halen ze uit boeken of van het Internet. Gebruikte ingrediënten zijn o.a. appels, kruidnagelen, nootmuskaat en andere kruiden. Door ervaring

De BRAK compleet op de plaat. Laatst presenteerden deze technische natuurkundestudenten hun 26ste zelfgebrouwen gerstenat: Kloosterbier. BRAK is de bierbrouwcommissie van studievereniging Arago en produceert sinds twee jaar allerlei soorten bier. De receptuur halen ze uit boeken of van het Internet. Gebruikte ingrediënten zijn o.a. appels, kruidnagelen, nootmuskaat en andere kruiden. Door ervaring en betere produktiemiddelen is de kwaliteit van het bier in de loop der tijd toegenomen. Alleen de schuimkraag laat zo nu en dan te wensen over, maar daar wordt aan gewerkt. Omdat elk soort in een oplage van slechts twintig of veertig liter verschijnt heeft het BRAK-bier een exclusief karakter.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.