Schrijf een zinderend zomerverhaal!

| Redactie

Het einde van het academisch jaar is in zicht, de zwoele zomerhitte zwelt aan. Tijd voor zinderende zomerverhalen van jullie als UT-gemeenschap. Daarom schrijven wij de volgende schrijfwedstrijd voor jullie uit.

Photo by: Rikkert Harink

Om je op weg te helpen, volgt hieronder een beginalinea. Maak het verhaal af, met maximaal 1000 woorden. Alles mag: spanning, sensatie, een stukje erotiek. Van autobiografisch tot pure fictie en van literaire thriller tot romantische novelle. De beste inzending komt op onze website en wordt beloond met een boekenbon van vijftig euro. Stuur je verhaal voor 12 juli naar [email protected]!


Eindelijk ben je op weg naar het zwembad op de campus. De zon verdwijnt al langzaam achter de horizon, maar de lucht is nog zwoel door de hete zomerdag. ‘Global warming is real!’, denk je, terwijl het zweet over je voorhoofd gutst. De parkeerplaats van de Cubicus ligt er verlaten bij, zoals altijd. Plotseling zie je een beweging in de verte. Een meisje rent het bos in. Ze kijkt om en jullie blikken kruisen elkaar een fractie van een seconde. Dan sprint ze door en verdwijnt razendsnel tussen de bomen.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.