Maak kennis met talent Oss

| Specials U-Today

De gemeente Oss is trots op het veelzijdige talent dat bij de Osse bedrijven werkt. In de 4TU Career Special 2022 worden er vier uitgelicht. Pivot Park, Aspen Oss, MSD en Organon vertellen kort wie ze zijn en wat ze doen.

Pivot Park is in 2012 opgericht om innovatieve farmaceutische bedrijven van over de hele wereld de optimale Europese locatie te bieden. Van beginnende ondernemers en snelgroeiende scale-ups tot volwassen marktleiders, helpt Pivot Park innovatieve bedrijven om de volgende stappen te zetten. Als thuisbasis van meer dan 60 bedrijven, zorgt het bedrijf ervoor dat 650 hooggekwalificeerde medewerkers over alles beschikken wat zij nodig hebben om succesvol te zijn.

 

 

 

Aspen Oss ontwikkelt en produceert complexe, hoogwaardige actieve farmaceutische ingrediënten, ofwel API’s. Dit zijn de werkzame bestanddelen in geneesmiddelen. De producten worden verwerkt tot bijvoorbeeld bloedverdunners, spierverslappers, anticonceptie en anesthesiemiddelen. Wil jij ook bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? Wij bieden jou de kans om de wereld beter te maken. Kijk maar eens op www.werkenbijaspen.nl

 

 

 

De MSD Biotech campus in Oss is méér dan biotechnologische productie. Dankzij de kennis van het testen van geneesmiddelen, procesontwikkeling en microbiologie is alle expertise in huis die nodig is voor biotech-productie van wereldklasse. Dat doen we in Oss, dat doen we voor patiënten en daar zijn we trots op! Wil je ook werk dat ertoe doet op een campus die ertoe doet? Kijk op werkenbijMSD.nl.

 

 

 

De befaamde naam Organon is terug. In de wereld, in Nederland. Een nieuw bedrijf met een belofte om de gezondheid van vrouwen over de hele wereld te verbeteren. Want dat is cruciaal om een gezondere wereld te bereiken. Daar werken we aan - met 9.500 mensen wereldwijd waarvan ruim 2.000 in Amsterdam, Oss, Brussel en Heist (BE). Volg Organon Benelux op social media.

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel van van Ons Oss en de gemeente Oss verscheen eerder in de 4TU Career Special, een speciale uitgave verstuurd naar 16.000 net afgestudeerden van de vier technische universiteiten, University of Twente, Wageningen University and Research, Technische Universiteit Eindhoven en TU Delft.

Elk jaar maken de redacties U-Today, Resource, Cursor en TU Delta dit magazine. Bedrijven krijgen de kans om voor het voetlicht te komen van technisch hoogopgeleide jongeren en de net afgestudeerden maken kennis met misschien wel hun toekomstige werkgever.

Volgend jaar brengen we onze vijfde editie uit. Een lustrum magazine! Het liefst een dubbeldik nummer. Wil je meedoen? Laat het ons weten.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.