Gezocht: ambitieuze assistent projectleiders

| Specials U-Today

De gemeente Amsterdam is constant in ontwikkeling. De stad wil groeien in inwonersaantal en ook koploper zijn in duurzaamheid en energietransitie. Onze projecten zijn onder andere het bouwen van de bruggen en parkeergarages, het onderhouden van de kademuren en de parken, zorgen voor de herinrichting van straten en pleinen en we helpen mee met de herontwikkeling van gebieden en stationslocaties voor de bouw van woningen en kantoren.

Photo by: Olivier Middendorp

Voor de projectmanagementteams van het Ingenieursbureau van de gemeente zijn we op zoek naar enkele net of bijna afgestudeerde (hbo of wo Civiele Techniek) en vooral ambitieuze assistent projectleiders. Wij bieden je een (starters)functie waarin je snel leert, je passie voor de stad, techniek en processen kwijt kunt en je versneld door kunt stromen in de organisatie.

Help jij de infrastructurele projecten in Amsterdam tot een succes te maken, ondanks de grote complexiteit die hoort bij een project in de stad? Kun je projecten ondersteunen op alle aspecten: team, techniek, bestuur en omgeving? En ben je civieltechnisch geschoold, communicatief en ambitieus?

Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider en ben je echt onderdeel van het projectteam dat verantwoordelijk is voor de realisatie van het project. Bovenal vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de fysieke ontwikkeling van de gemeente Amsterdam. Samen met collega’s die houden van hun vak en van hun stad!

Wil je weten over deze functie? Kijk dan op www.amsterdam.nl/werkenbij en solliciteer snel!

 

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.