Consultant Logistiek & Industrie

| Specials U-Today

Ben jij de consultant die wij zoeken voor de productgroep Logistiek & Industrie die onze klanten adviseert over de optimalisatie van hun import- en exportprocessen en op basis daarvan onze softwareoplossingen implementeert?

Stratech zoekt een consultant voor de afdeling Logistiek & Indsutrie.

Wat is je rol?

Je richt je op onze grote en middelgrote klanten als KLM, Aviko, Smit & Zoon en Watson-Marlow. Hierbij adviseer en begeleid je hen in de implementatie van onze standaard softwareoplossingen in hun bedrijfsproces. Je doorloopt samen met je klanten alle fasen van een project. Je begint met een grondige analyse van de bedrijfsprocessen. Op basis hiervan adviseer je klanten over de optimalisatie en de projectaanpak. De inrichting van de software stem je daar vervolgens nauwkeurig op af. Je traint de (key)users en begeleidt de organisatie bij de in ingebruikname van de software. Ook daarna blijf je nauw betrokken bij je klanten door hen continu van advies te voorzien in de optimalisatie van hun import- en exportprocessen. Je biedt toegevoegde waarde door de beste diensten te leveren, waardoor je klanten nog succesvoller worden en zorgeloos kunnen importeren en exporteren.

Je maakt onderdeel uit van de productgroep Logistiek & Industrie, waar onder andere Marketing, Sales en Consultancy in vertegenwoordigd zijn. Daarnaast werk je nauw samen de Product Manager, Servicedesk en Software Engineers. Je werkt voornamelijk op locatie bij jouw klanten en bent daarnaast werkzaam op ons kantoor in Enschede. Verder krijg je de ruimte om waar nodig vanuit huis te werken.

Ben jij de Consultant met:

  • Een afgeronde HBO-opleiding; bijvoorbeeld Bedrijfskundige Informatica of Bedrijfskunde
  • Ervaring in het zelfstandig leiden van (implementatie)projecten
  • Affiniteit met logistieke processen
  • Een proactieve en klantgerichte houding
  • Gevoel voor goede samenwerking
  • Sterke analytische vaardigheden
  • Een gedreven en resultaatgerichte persoonlijkheid
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Geïnteresseerd in deze functie?

Spreekt de functie van consultant jou aan? Neem dan contact op met Geerhard ten Berge (Business Manager) via 06 51 69 41 31 of g.ten.berge@stratech.nl om je interesse kenbaar te maken. Natuurlijk kun je ook direct online solliciteren door het formulier in te vullen!