Programmeurs gezocht

| Specials U-Today

Voor komende projecten is No Nonsense Technical Solutions op zoek naar programmeurs die goed bekend zijn met programmeren in zowel front-end en/ of back-end. We zoeken iemand die hierin overzicht kan houden en structuur aanbrengt. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als programmeur werk je bij No Nonsense Technical Solutions samen met andere programmeurs en ben je verantwoordelijk voor de structuur en de aanpak. Je bent betrokken bij projecten waar software moet worden geschreven voor de aansturing van mechatronische systemen of elektronische apparaten. Afhankelijk van het project schrijf je zelf software of neem je een meer adviserende rol op je. Hiervoor werk je in teams van multidisciplinaire studenten.

Je bent verantwoordelijk voor de software, de compatibiliteit met de rest van het systeem en een goede aansluiting van de software met de gebruiker. In samenwerking met de andere teamleden lever je een professioneel resultaat volgens de verwachtingen van de opdrachtgever en de moderne gebruiker.

Je werkt op projectbasis waarbij je afhankelijk van het project en deadlines 8 tot 10 uur per week kan maken. Door onze unieke werkwijze ben je flexibel in je werktijden en heb je de mogelijkheid om per week je werkindeling zelfstandig in te vullen.

Interesse? Vul dan het interesseformulier in onder vermelding van vacature Programmeur.