Campus Coalitie - Medewerkers

| Redactie

‘De Campus Coalitie wil werk maken van medezeggenschap - en dat is hard nodig. Wij doen dat op een herkenbare manier. Geen enge belangenbehartiging, maar een kritische en constructieve houding naar elk probleem of CvB-voorstel. Op de kandidatenlijsten van CC vind je dan ook personeel en studenten, wetenschappelijk en ondersteunend personeel, en natuurlijk is ook de nieuwe faculteit ITC vertegenwoordigd. De eerste 6 kandidaten op de personeelslijst en de eerste 2 op de studentenlijst zullen hun zetels zeker accepteren, anderen zijn lijstduwers of opvolgers bij vacatures. Inhoudelijk hebben we onze ideeën in het CC programma 2010 vastgelegd (zie http://www.cc.utwente.nl ). Maar we sluiten natuurlijk ook aan bij wat we de afgelopen jaren hebben gedaan. Zo is op initiatief van CC het reorganisatieplan EMB door de URaad als “grotendeels mislukt” verklaard en gaat het met het gestuur van decanen en wetenschappelijk directeuren in de matrixorganisatie faliekant mis. Onze insteek en de steun van personeel en studenten kunnen daar verandering in brengen.

1. Dick Meijer

Functie: docent wiskunde bij EWI
Stem op mij, want alleen met ervaring, vasthoudendheid en enthousiasme kan de URaad het hoognodige tegenwicht bieden aan de bestuurlijke plannenmakerij.

2. Sjef van der Steen

Functie: I am trainer at the faculty ITC and employed in the department of Urban and Rural Planning and Geoinformation Management.
If you vote on me, you vote on the candidate that foresees great expectations of good collaboration with the other UT faculties and research institutes. Besides, you truly vote for real participation of employees and students.

3. Frank van den Berg

Functie: Onderwijskundig adviseur en curriculumcoordinator gezondheidswetenschappen en international business administration.
Stem op mij, want goed onderwijs en goede randvoorwaarden voor onderwijs moeten meer aandacht krijgen op de UT.

4. Andrea Kottmann
Geen informatie ontvangen

5. Jan Schut

Functie: coördinator internationalisering EWI
Stem op mij, want mijn doelstelling is dat iedere medewerker moet kunnen doorgroeien in zijn functie, zowel in onderwijs als in onderzoek.

6. Jan de Goeijen
Geen informatie ontvangen

7. Frans Houweling

Functie: Arbo- en milieucoördinator bij GW en arbo-consulent bij EWI.
Stem op mij, want er moet minder marktwerking en meer kwaliteit in een breed basispakket aan dienstverlening komen.

8. Bernadette Pol
Geen informatie ontvangen

9. Herbert Wormeester

Functie: UHD aan de faculteit TNW
Stem op mij. Als lijstduwer zal ik een eventuele zetel niet accepteren, maar ik vind een stevige inbreng van CC in de URaad wel belangrijk.

10. Gert Brinkman

Functie: medewerker onderwijs GW
Stem op mij, want de samenhang tussen onderwijs, toetsing, begeleiding en studieadvies verdient meer aandacht.

11. Alaaddin al-Dhahir

Functie: Docent Wiskunde
Stem op mij, want ik haat de UT-bureaucratie.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.